Opoja.net

Opoja nën petkun e bardhë sot me 7 maj!

Opoja

Sotë me datë 7 Maj 2019 për banorët e disa fshatrave të komunës së Dragashit ishte një befasi e këndshme.

Ata u zgjuan nën petkun e bardhë që kishte mbuluar fshatrat e tyre.

Njeri nga banorët e trevës së Opojës thotë edhe pse jemi tani me në përfundim të stinës së pranverës këtu në këtë trevë shpeshherë na befason bora.

Më poshtë po ju përcjellim pamjet të një peisazhi dimëror në trevën e Opojës.

Mos i humb

Nëntë kandidatë nga Opoja, prej tyre vetëm një grua! (Lista)

Opoja.net

Fillon ndryshimi i premtuar i qytezës së Dragashit!

Opoja.net

Vendet e Dragashit që do të mbeten pa rrymë

Opoja.net

Thellohet bashkëpunimi i shkollës “Fetah Sylejmani” të Dragashit dhe “Qazim Shehu” nga Shtiqëni i Kukësit

Opoja.net

Sot është mbajtur pjesa e dytë e afatit të dytë të Testit të Maturës në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

Ramush Haradinaj vizitoi kompaninë “Meka” në Plavë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net