Opoja.net

Opoja.net sondazh për më të mirët në Opojë gjatë vitit 2016

“Opoja.net” zgjedh më të mirët në Opojë për vitin 2016, edicioni i dytë me radhë. Sondazhi u hap më 05.12.2016 në ora 09:00 deri më 15.12.2016 në ora 21:00, duke ju dhënë mundësi vizitorëve për të votuar më të mirët në Opojë për vitin 2016.

Edicioni i dytë, për zgjedhjen e më të mirëve në Opojë për kategoritë: Poeti, Sportisti, Artisti, Politikani, Gazetari, Biznesmeni, dhe Këngëtari, bëhet në mbështetje të sondazhit të organizuar nga portali “Opoja.net” në periudhën 05.12.2016 – 15.12.2016.

128
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Me gjithësej 61 garues: Poetë (9), Sportistë (9), Artistë (7), Politikanë (9), Gazetarë (11), Biznesmenë (9), dhe Këngëtarë (6).


[poll id=”2″]

*Abaz Cengaj, Bedri Halimi, Osman Bojaxhiu, dhe Ismet Lecaj largohen nga gara me vet deshirën e tyre.


[poll id=”3″]


[poll id=”4″]

*Shahadin Mejzini, largohet nga gara me vet deshirën e tij.


[poll id=”5″]

*Emin Kolloni dhe Bedri Halimi, largohen nga gara me vet deshirën e tyre.


[poll id=”6″]


[poll id=”7″]


[poll id=”8″]


Sondazhi për VOTIM është i verifikuar dhe është jashtëzakonisht i sigurt. Të dhënat e votimit janë konfidenciale dhe shfrytëzohen vetëm për matjen e opinionit dhe shfaqjen e rezultatit të sondazhit. Votoni ju dhe ftoni të tjerët të votojnë. Në sondazh keni forma të ndryshme për të ftuar të tjerët që të votojnë.

© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Goditet për vdekje 70-vjeçari në Dragash

Opoja.net

KF Opoja e nis mbarë sezonin e ri, fiton 4 me 1

Opoja.net

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto