Opoja.net tash me “Sistem të Reklamave”

Galleria Opoja Sponzorizuese
Opoja.net tash me “Sistem të Reklamave”

Për të menaxhuar reklamat tuaja në mënyrën më të lehtë, Opoja.net tashmë ka vendosur një program të ri në Portalin e saj për ti menaxhuar reklamat tuaj. Programi ka shumë karakteristika për të vënë reklamën në faqet që ju dëshironi, për të menaxhuar reklamuesit, fushatat, parrullat dhe zonat reklamuese të gjitha këto vetëm në pak sekonda.

Programi është krijuar nga një kompani e cila quhet “TunaFish”, dhe është përditësuar vazhdimisht me ide të reja nga dizajneri i Portalit “Opoja.net”, Kushtrim Guraj. Idet e dizajnerit tonë kanë pasur efekte edhe në kompaninë amerikane.

Përveq reklamave normale ky program ju lejon të krijoni  reklama Corner Peel, PopUp dhe ju mund të transferoni reklamën në postime apo faqe tuaj. Programi gjithashtu gjurmon klikimet tuaja, përshtypjet &  CTR të ju japin statistika shumë të pastërta dhe të detajuara.

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë të thjeshtë, të lehtë dhe shumë profesionale për të menaxhuar reklama në web faqen tuaj ky program është ai që ju jeni duke kërkuar !

Portali “Opoja.net” tashmë është duke e përdorur këtë programë dhe për të gjithë reklamuesit tanë nga data 1 prill 2017, mund të marrin rezultate për reklamat e tyre. Klikime, Shfaqje dhe CTR do te vinë tek ju në vetëm pak sekonda sepse gjithqka është e regjistruar tek ne.

FIRMA JUAJ +383 45563059

Tashmë me “Sistemin Reklamues” ju mund të reklamoni për klikime të reklamës, shfaqje të reklamës apo për ditë të reklamës. Cmimet e reklamave ju mund ti shikoni këtu.

Ju mund të reklamoni edhe produktet e juaja, me programin e ri në hapsirën tuaj reklamuese ne mund të shfaqim disa produkte tuaja !

Statistikat për reklamën ju mund ti merreni në qdo qast, statistika për pajisje, klikime, shfaqje dhe CTR.

Reklamat ju mund ti krijoni me këto programe:

Sistemi Reklamues mund të ju shërbejë edhe webfaqeve tjera (Portale). 

Këtu keni dy mundësi: Të reklamoni ose ti merreni reklamat ?

Ju mund të merreni reklama nga Sitemi Reklamues dhe ti vendoseni në Portalin tuaj ose mund edhe të regjistrohuni apo të arrini ndonje marrëveshje me ne !

Nese ju keni klikime në webfaqen tuaj, ju mund të merreni reklama dhe ato të paguhen për klikimet dhe shfaqjen që marrin tek ju.

© Opoja.net

Margaritari i fjalës së shkruar në trevën e Opojës, Bedri Halimi

Opoja.net

Fillojnë punimet në ndërtimin e “Kroit të Satos” në Bellobrad

Opoja.net

122 të infektuar me “COVID-19” në Dragash, pasqyrohen rastet aktive, të shëruarit dhe vdekjet

Opoja.net

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për mashtrim të qytetarëve me anë të “Instagramit”

Opoja.net

Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Opoja.net

Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net