Opoja.net

Opojë – Fitër Bajrami gjallëron tregjet

Në prag të festës së Fitër Bajramit shitblerja nëpër dyqane ka nisur të gjallërohet sërish.

Gjallëria vihet re në sektorin e tekstilit, të ushqimit, dhe të pijeve. Në krahasim me vitin e kaluar në çmimet e produkteve ushqimore dhe rrobave nuk ka ndodhur ndonjë ndryshim.

Rritje në volumin e shitjeve ka edhe tek qendrat tregtare dhe uljet në çmim shkojnë deri në 50%.

Pritet që këtë vit shumica e mërgimtareve ti kalojnë pushimet e bajramit në vëndin e tyre. Një lëvizje e tillë do të këtë efektin për sektorin e shitjeve, e cila pritët ta gjallëron tregun. (Opoja.net)

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net