Opoja.net

Orari i reduktimeve të energjisë elektrike

Lajme Opoja
Orari i reduktimeve të energjisë elektrike

KEDS-i, të premten, ka bërë të ditur raportin më të ri të reduktimeve me energji elektrike në Kosovë për ditët e ardhshme.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 04.04.2017 në NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (30036008) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, Afariste: ILVA” Buqe, restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave dhe zgjerimi i rrjetit, Lot 10. /Opoja.net

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net

1,643 persona të pagjetur në Kosovë, 2 janë nga Dragashi

Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net