Opoja.net

Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Opoja
Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Në prill të vitit 1999 në Strellc të Dragashit, mediat ndërkombëtare kishin xhiruar pamjet rrenqethëse të kufomave të shqiptarëve të vrarë nga serbët që ishin future në bunarë dhe afër lumenjëve.

Sipas dëshmitarëve 10 deri në 15 trupa gjendeshin në atë bunar, të mbytur në prill të vitit 1999.
Një nga banorët e fshatit rrëfen se në bunarin në afërsi të shtëpisë së tij kishte vërejtur trupat e një vajze dhe të dy meshkujve shqiptarë.

Ai thotë se në fshat gjenden edhe tre bunare të tilla të cilët mbajnë kufomat e rreth 12 shqiptarëve.

Loading...

Mos i humb

Kur do të ndërpritet mësimi paralel në shkollat e Gorës së Sharrit?

Opoja.net

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

Opoja.net

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Opoja.net

Aktivitetet për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtit

Opoja.net

Rruga Pllajnik – Xërxe nuk është hapur asnjë hërë këtë dimër nga komuna, për hapjën e saj u kujdesën vetë banorët nga fshati Pllajnik

Opoja.net

Përfundoi faza e dytë e turneut me nxënës dhe arsimtarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net