Opoja.net

Partia FJALA ka hapur fushatën e saj në Opojë

Partia FJALA ka hapur fushatën e saj në Opojë

Partia FJALA sot ka hapur fushatën në Opoj ku ka prezentuar gjashtë kandidatët e saj në komunën e Opojës. Atë që asnjë parti nuk e pa të arsyeshme të kandidaoi me kaq shumë kandidatë nga Opoja, e bëri Partia FJALA duke hapur derën e gjashtë intelektualëve të shquar.

Njejtë sikurse në Prizren edhe në Opojë Kryetari i saj Gëzim Kelmendi ka thënë se tha se ai bashkë me subjektin e tij partiak nuk kanë dal të bëjnë premtime siç po mashtrojnë të tjerët por sipas tij ata vetëm do të tregojnë se kush do i përfaqësojë ata.

Kandidatët janë:
Prof. Nexhmedin Ramadani
Profesor i Gjuhës Angleze,

Etnik Berisha
Fizioterapeut

Arianit Tërshnjaku
Magjistër i Shkencave Kompiuterike

Moamer Alaksa
Afarist

Nasir Rrahmani
Magjistër i Teknologjisë Informative dhe Telekomunikimit

Selami Fejziu
Afarist

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net