Opoja.net

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Opoja

Sot i ka dhënë fund rrugëtimit të tij katërdhjetëvjeçar si mësimdhënës i lëndës së kimisë në Shkollën e Mesme të Lartë ‘Ruzhdi Berisha’ në Dragash, profesori Hashim Jakupi nga fshati Brrut.

Lajmin e ka bërë të ditur Selim Kryeziu, profesori i gjuhës dhe letërsisë dhe kolegu i derisotëm i Hashim Jakupit në këtë shkollë.

Hashim Jakupi kishte filluar punën si profesor në ‘Ruzhdi Berisha’ që nga viti 1979, dhjetë vite pas themelimit të kësaj shkolla. Jakupi është edhe aktivist politik, i angazhuar në radhët e Degës së LDK-së në Dragash./Opoja.net

Mos i humb

Biznesmeni Burim Piraj, porosit popullinë të mos mashtrohen gjatë zgjedhjeve

Opoja.net

DKA në Dragash në koordinim me MASHT edhe këtë vit ka vazhduar me trajnimin e mësimdhënësve

Opoja.net

Familja Kasami nga Bresana shëmbëlltyrë për të mirë!

Opoja.net

Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Opoja.net

Hidhen mbetjet e kafshëve në deponinë Zhur – Dragash, e cila është e destinuar për mbeturina të ngurta

Kushtrim Guraj

Zgjerimi dhe rehabilitimi i rrugës Zhur – Dragash – Brod

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net