Opoja.net

Pas ankesave të shumta në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës edhe komuna e Dragashit rrit aktivitetet e inspektimit

Pas ankesave të shumta në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës edhe komuna e Dragashit rrit aktivitetet e inspektimit

Pas ankesave të shumta në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës edhe komuna e Dragashit rrit aktivitetet e inspektimit.

Kërkojmë që të gjithë operatorët ekonomik në territorin e komunës sonë që të kenë kujdes me çmime, duke vendosur çmime të dukshme dhe të harmonizuara dhe mos t’i ngrisin ato e në veçanti ato esenciale dhe të barnave.
Kërkojmë edhe nga qytetarët të lajmërojnë në çdo kohë rastet kur hasin në mashtrime me çmime nëpërmjet e-mailit zyrtar enis.sylejmani@rks-gov.net.

Aktivitetet për nder të Epopesë së UÇK-së

Opoja.net

DKA në Dragash ndanë mirënjohje për mësimdhënësit e pensionuar

Opoja.net

U zhvillua edicioni i dytë i garës ndërkombëtare të skijimit “Dardania Cup”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net