Opoja.net

Pas të ftohftit, ujqit afrohen pranë fshatit të Opojës

Ujqit janë afruar në rrugët e fshatrave të Opojës. Kjo tregon se në stinën e dimrit si gjithmonë duhet patur kujdes në këto anë për shkak se ujqit iu afrohen fshatrave dhe ata mund t’i shohim edhe nëpër rrugë.

Në postimin qe e ka bërë sot Aid Qafleshi banorë nga fshati Bellobrad i Komunës së Dragashit, e shohim se dy ujqë janë afruar fshatit të tij.

Pas reshjeve të borës që patëm gjatë këtyre ditëve të muajit prill, shohim se edhe në bjeshkët e Sharrit ka acarë dhe kjo ka bërë që nga i ftofti edhe ujqit të zbresin në fshat. /Opoja.net/

586

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net