Pashteta juaj e preferuar, tash me dizajn të ri

Pashteta juaj e preferuar, tash me dizajn të ri😍
E shijshme si gjithmonë
E prodhuar vetëm me mish pule
Pa konservues
Pa gluten
Hallall
//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-