Opoja.net

Pensionohet Xhevdet Ibrahimi: Dua gjithmonë të dëgjojë zërin e mirë të kësaj shkolle (Video)

Pensionohet Xhevdet Ibrahimi: Dua gjithmonë të dëgjojë zërin e mirë të kësaj shkolle (Video)

Të martën, më 11 dhjetor ishte dita e fundit e punës në gjimnazin “Ruzhdi Berisha” në Dragash, përprofesorin Xhevdet Ibrahimi.

Pas rreth katër dekadave kontribut në këtë institucion arsimor, Xhevdet Ibrahimi lë ditarin duke shkuar në pension.

Kolegë dhe nxënës e përcollën atë me një ceremoni emocionuese, ceremoni këto që tashmë janë bërë tradicionale për punonjësit që dalin në pension.

Në një koktej rasti të organizuar nga drejtoria e SHML “Ruzhdi Berisha” ne Dragash, drejtori Shukri Nebiu në emër të stafit të shkollës ka falënderuar mësimdhënësin Xhevdet Ibrahimi për kontributin e dhënë në ngritjen e arsimit në Komunën e Dragashit.

Nga ana tjetër profesori Xhevdet Ibrahimi pasi u ka uruar punë të mbarë kolegëve të deritanishëm, ka shprehur dëshirën që nga kjo shkollë të dëgjojë vetëm fjalë të mira.

“Mbahuni mes veti. Dua të dëgjojë zërin e mirë të kësaj shkolle, gjithmonë, sepse është një universitet për Komunën e Dragashit”, ka thënë ndër të tjera Xhevdet Ibrahimi në fjalimin e tij para kolegëve të shkollës që kishte punuar.

Profesori Xhevdetmbahet në mend si një njeri i pakompromis në raport me kriteret e vlerësimit tënxënësve, përkundër presioneve të ndryshme.

Vaktia e Ramazanit 2021 – 1442 h.

Opoja.net

Xhamitë mbahen të hapura këtë Ramazan

Opoja.net

Fillon vaksinimi në Dragash – Drejtori i QKMF-së e merr i pari

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net