Opoja.net

Për 24 orë u gjobitën 832 qytetarë për mosrespektim të masave anti-Covid

Kronika
Për 24 orë u gjobitën 832 qytetarë për mosrespektim të masave anti-Covid

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 832 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid.

Ndryshe, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë COVID-19.

Në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro.

Dhuna në familje vazhdon të mbetet problem në gjithë Kosovën

Opoja.net

Shërbimi Korrektues ndalon përkohësisht lirimin e të burgosurve gjatë fundjavave

Opoja.net

72 persona në Kosovë vdiqën në aksidente të trafikut në 11 muaj të 2020-ës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net