Opoja.net

Për një vit kryetari Shabani u ‘pasurua’ edhe me një mëditje (Foto)

Opoja
Për një vit kryetari Shabani u ‘pasurua’ edhe me një mëditje (Foto)

Agjencia Kundër Korrupsionit ditë më parë ka publikuar pasuritë e zyrtarëve publikë, të deklaruara për vitin 2019. Në mesin e zyrtarëve që e kanë deklaruar pasurinë janë edhe kryetari i Komunës, asambleistët dhe funksionarë të tjerë nga Komuna e Dragashit.

Kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani, para një viti në AKK kishte deklaruar shtëpi dhe tokë të trashëguar me vlerë prej 42 mijë euro, si dhe pagën mujore 1 mijë e 278 euro, që merr si kryetar i Komunës.

Sipas regjistrit ku kryetari Shabani ka deklaruar pasurinë për këtë vit, përveç asaj që kishte deklaruar nga viti paraprak, të parit të Komunës së Dragashit i është shtuar edhe një mëditje me vlerë 300 euro, të cilën kryetari ka deklaruar se e merr nga Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi, duke mos dhënë detaje të tjera më të hollësishme./Opoja.net

Loading...

Mos i humb

Drejtoria e Arsimit në Dragash sot organizoi Olimpiadën Matematikore Komunale

Opoja.net

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net

Aktivitetet e Drejtorisë së Arsimit në Dragash me Caritasin Zviceran (CaCH) në kuadër të projektit SHPRESE të cilat ndërlidhen drejtpërdrejtë me klasat para fillore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net