Opoja.net

Përfaqësues të OAK-ës u pritën në takim nga përfaqësuesi i fabrikës Kuk Commerc

Opoja
Përfaqësues të OAK-ës u pritën në takim nga përfaqësuesi i fabrikës Kuk Commerc

OAK viziton KUK COMMERC

Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga përfaqësuesi i fabrikës për përpunim të metalit KUK Commerc” SH.P.K., Hekuran Arifi.

Qëllim i këtij takimi ishte diskutimi për klimën e të bërit biznes në vend, me theks të veçantë situata e krijuar si pasoj e pandemisë.

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net