Opoja.net

Përfituese të subvencioneve nga Komuna e Dragashit janë edhe këto shoqata!

Opoja
Përfituese të subvencioneve nga Komuna e Dragashit janë edhe këto shoqata!

Komuna e Dragashit me vendimin e Kryetarit dhe mbi thirrjën publike të datës 24.03.2020, nga komisioni vlerësues  ka shpallur fitues për subvencionim këto OJQ, shkruan OPOJAnet.

Shoqata Ekologjike Ambienti do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 1 mijë e 800 euro, Shoqata Guri i zi do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 1 mijë e 800 euro, Zajdnica Kulture do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 1 mijë e 800 euro, Avoka do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 2 mijë e 800 euro, dhe Integrimi i rinisë në shoqëri do të subvencionohet nga Komuna e Dragashit me shumën prej 1 mijë e 800 euro.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Më poshtë i keni edhe dokumentet e siguruara nga OPOJAnet ku mund të shikoni edhe aktivitetet që do ti kryjen këto shoqata dhe shumë që kanë kërkuar. /OPOJAnet/

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net