Opoja.net

Përfundoi rregullimi i hapësirës së Muzeut Etnologjik në Dragash

Përfundoi rregullimi i hapësirës së Muzeut Etnologjik në Dragash

Përmes projektit “Dialogu ndërmjet komuniteteve përmes ruajtjes gjithëpërfshirëse të trashëgimisë Kulturore” projekti i implementuar nga UNDP-ja dhe financuar nga Bashkimi Evropian u përfundua rregullimi i hapësirës së Muzeut Etnologjik në Dragash.

Kjo hapësirë do të shfrytëzohet për aktivitete të ndryshme kulturore, rinore e edukativo-arsimore.

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net