Opoja.net

Përfundoi turneu me shkollat e futbollit për nder të 15 Qershorit- Ditës së Çlirimit

 

Me pjesëmarrje të 7 ekipeve nga regjioni i Prizrenit e më larg, përfundoi me shumë emocione dhe turneu i futbollit me shkolla të futbollit i cili u organizua për herë të tretë, me një ndërprerje të vitit të kaluar për shkak të masave të ndërmarra të pandemisë.

 

Në këtë vit, loja u organizua në gjashtë gjiro, ku në fund nga pikët e grumbulluara fituese doli Drini i Bardhë, kurse në vendin e dytë doli KF Winneri.

 

Ky turne u organizua si bashkëpunim në mes të Drejtorisë për Kulturë Rini dhe Sport, dhe KF Aromës, të cilën e falënderojmë për kontributin e saj të pamasë.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Send this to a friend