Opoja.net

Përfundon rinovimi i Namazgjahit në Opojë (Foto)

Kjo nisem ka pasur rol të dukshëm në serinë restaurues të objekteve me vlerë të madhe të trashëgimisë kulturore në Komunën e Dragashit.

Është e udhës të vihet në pah fakti se kjo qeverisje lokal me këtë veprim për ti mbrojtur ato pak objekte të një rëndësie të veçantë, e që i shpejtuan dhëmbit të kohës ka bërë një veprim të duhur dhe më kohë.

146

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Por theksi duhet të vihet në rolin e pazëvendësueshëm të organizatës qeveritare CHWB, që e inicioi dhe financoi këtë nisem fisnike, për ruajtjen e kulturës sonë materiale të shtresuar ndër shekuj.

Namazgjahu i rinovuar nga CHWB – suedeze dhe Kuvendi i Komunës së Dragashit.

Autor: Muharrem Qafleshi

(Opoja.net)

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto