Opoja.net

Përkujtim për profesorin tonë të dashur Ridvan Kolloni

Sot u mbush një vit që kur është ndarë fizikisht nga ne mësimdhënësi shumë i rrespektuar Ridvan Kolloni.

Në përkujtimin e përvjetorit të parë të profesorit tonë të dashurë është mbajtur një tubim përkujtimorë në shkollën fillore “Ulina” në Kosavë, shkolla në të cilën profesori i ndjerë ishte mesimdhenës. Ky tubim është mbajtur në prani të prindeve, familjarëve, miqeve, shokëve, bashkëluftetarëve, nxënsëve dhe kolegeve të shkollës.

128
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Në këtë rast kan folur shumë të pranishem, ku kanë përkujtuar profesorin ndërsa familjareve ju kanë shprehur dhimbjet.

Drejtori i shkollës Hysen Tytyri ka falënderuar të gjithë pjesmarrësit e këtij tubimi.

“Familjareve, miqeve dhe të afermve Zoti ua lehtësoft dhëmbjen, ndërsa të ndjerit Zoti e shpërbleft me xhenet” ka përfunduar Hysen Tytyri.

(Opoja.net)
10362580_960297503993982_6170612488949228028_n 10440927_960297377327328_8714569589297884259_n 10441924_960297383993994_8930802543725134685_n 10486211_960297353993997_7916404448644485239_n 10982359_960297310660668_7488407595941145228_n 11015751_960297457327320_2388886365698577346_n 11015861_960297363993996_1116287553019650752_n 11026167_960297313994001_7165186309109507030_n 11039306_960297410660658_4646096581928968499_n 11046529_960297323994000_8506794217276644154_n 11058303_960297403993992_7975952727333796934_n 11060319_960297370660662_5632666641138413849_n 11061250_960297390660660_3469402928149804534_n 11069356_960297347327331_5929914583847790100_n 11079626_960297427327323_4690184515234180043_n 11080981_960297477327318_4937367458619132575_n 11081354_960297483993984_579400747997649692_n

Goditet për vdekje 70-vjeçari në Dragash

Opoja.net

KF Opoja e nis mbarë sezonin e ri, fiton 4 me 1

Opoja.net

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto