Opoja.net

Përmbyllja e Projektit Turizmi Derë e Hapur për Bashkëpunim Ndërkufitar në Dragash

Dragash, 13 korrik 2016 – Në prezencë të kryesusit të Zyrës së BE-së në Kosovë z. Chirstof Stock, përfaqësueses të zyrës antenë të JTS-së, Kryetarit të Komunës z. Salim Jenuzi, ekipeve të projektit nga Komuna e Dragashit dhe Komuna e Gostivarit dhe shumë të pranishëm, sot u bë përmbylllja e projektit të financuar nga Bashkimi Evropian dhe të realizuar nga Komuna e Dragashit dhe Komuna e Gostivarit.

Në kuadër të këtij projekti 18 mujor u realizuan aktivitete të shumta si ndërtimi i shtigjeve për ecje në katër lokacione atraktive në Komunën e Dragashit, themelimi i zyrës informuese për turistë, organizimi i panairit të përbashkët të gastronomisë, themelimi i komitetit të përbashkët bashkëpunues nga dy komunat e targetuara dhe punimi i pakos së materialeve promovuese për ofertën turistike të vendit.

Gjatë ceremonisë përmbyllëse të projektit u bë hapja zyrtare e zyrës informuese dhe shtegut për ecje në fshatin Zgatar. Gjithashtu u prezatuan edhe disa pika artisitke kulturore si dheu servua ushqim tradicional i vendit.

© Opoja.net

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net