Opoja.net

Perurimi i Objektit të Qendrës së Mjeksisë Familjare në Dragash

Komisioni Evropian dhe Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale kan financuar Objektin e Qëndrës së Mjeksisë Familjare në Dragash.

Në kuadër të programit “Kosova e Bukur II”, i financuar nga Komisioni Evropian, i implementuar nga IOM-i e në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, sot në Dragash është bërë përurimi i projektit “Renovimi i Fasadës së Qendrës Shëndetësore në Dragash”.

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Me këtë rast, zv/ministrja e Punës dhe Mirëqenies Sociale, zj. Rita Hajzeraj-Beqaj, në emër të MPMS ka falënderuar Zyrën e BE-së në Kosovë që përmes financimit të projekteve të këtilla në vazhdimësi po mbështet qytetarët e Republikës së Kosovës, mbështetje kjo që drejtpërsëdrejti po ndikon në përmirësimin e jetës së qytetarëve.

Perurimi i Objektit te Qendres se Mjeksise Familjare ne Dragash,financuar nga Komisioni Europian dhe i mbeshtetur nga MPMS-ja./Opoja.net/

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto