Opoja.net

Përurohet rruga e asfaltuar Jabllanicë-Zaplluxhë

Lajme Opoja
Përurohet rruga e asfaltuar Jabllanicë-Zaplluxhë

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, kryetari i Dragashit, Salim Jonuzi përuruan rrugën e asfaltuar që lidhë fshatrat Jabllanicë dhe Zaplluxhë.

Sipas një njoftimi, pas prerjes së shiritit, ministri Zharku ka thënë: ”Sot e përuruam një rrugë e cila ka një rëndësi të madhe për banorët e kësaj ane. Kjo rrugë është ndërtuar sipas standardeve më të larta dhe do të bëjë më të lehtë qarkullimin e banorëve të këtyre fshatrave. Njëherit ndihem mirë që kam pasur rastin ta realizojmë një projekt të tillë, sepse kjo zonë e ka merituar këtë rrugë“.

Ndërsa kryetari i Dragashit, Salim Jonuzi, ka shprehur falënderimet e tij për ministrin Zharku dhe Ministrinë e Infrastrukturës, që bëri të mundur asfaltimin e një rruge e cila ishte ëndërr e kamotshme e banorëve të kësaj ane.

Rruga Jabllanicë-Zaplluxhë, ka një gjatësi prej 8.6 kilometra, ndërsa ka kushtuar rreth 820 mijë euro.

Kjo rrugë është asfaltuar nga Ministria e Infrastrukturës. /Opoja.net/

Betohet Joe Biden, zgjidhet presidenti i 46-të i Shteteve të Bashkuara

Merlinda Guraj

“Avullimi” i 2.1 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, gjykata ia vazhdon edhe për dy muaj paraburgimin Labinot Grudës

Merlinda Guraj

Thaçi, Veseli, Selimi, Krasniqi dhe të tjerët aplikojnë për tu regjistruar si votues jashtë Kosovës për zgjedhjet e 14 shkurtit

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net