Opoja.net

Përvjetori i 10-të i xhamisë së re të Bresanës !

Më 20.11.2009, filloi së funksionuari xhamia e re në Bresanë.

Ndonëse ndërtimi i saj kishte filluar në Gusht të vitit 2002… Më 2006 u ndërtuan muret dhe kubetë…

Nga një iniciativë, gjatë dy muajve: Tetor – Nëntor 2009, u lyen muret e brendshme. Ndërsa muret e jashtme, përveç lyerjes edhe u izoluan. U vunë dyret dhe dritaret…

U bë e gatshme vetëm salla e madhe për tu falur xhemati. Punimet e tjera që u kryen viteve vijuese me shumë sakrificë:

1. Katër minaret. 2. Dhomat e bodrumit dhe banjot. 3. Pushimorja dhe shadërvani.
4. Rrethoja e oborrit. 5. Gjelbërimi i oborrit dhe kubëzimi. 6. Hapja e rrugës alternative. 7. Rrjeti alternariv i ujësjellësit.
8. Futja e rrjetit elektrik nën dhé…, etj.

Urime 10 vjetori i xhamisë së re!
Dashtë Allahu xh.sh. që t’ia shohim hajrin ne, si dhe gjeneratat që do të vijnë pas nesh.

Me respekt: Kasam Muhameti 20.11.2019 Bresanë, Dragash

Arrestohet një person në Kuklibeg pasi kishte lënduar babanë!

Merlinda Guraj

Sulmohet infermieri në Dragash – Protestojnë mantelbardhët! (Video)

Opoja.net

MSh nuk ua vazhdon kontratat infermierëve që u punësuan gjatë pandemisë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net