Opoja.net

Përzgjidhet profesori i Edukatës Fizike në SHML ‘Ruzhdi Berisha’

Lajme Opoja
Përzgjidhet profesori i Edukatës Fizike në SHML ‘Ruzhdi Berisha’

Pas një anulimi të mëparshëm që ka ndodhur me konkursin për profesor të Edukatës Fizike, Drejtoria e Arsimit në Komunën e Dragashit njofton se tashmë është bërë përzgjedhja e kandidatit fitues për këtë pozitë, shkruan Opoja Sot.

Sipas listës së ngushtë me aplikantët të cilit kanë konkurruar në konkursin e rishpallur me 15.03.2018 për vendin e punës, Profesor i Edukatëa Fizike, në SHML ‘Ruzhdi Berisha’ në Dragash, kandidatët e intervistuar më datë 28.03.2018, janë vlerësuar më këto pikë:

Flamur Nebiu, 63 pikë

Arsim Bojaxhiu, 54 pikë

Argjent Myrtezani, 50 pikë

Bazuar në pikët e fituara nga Komisioni për intervistë, kandidati Flamur Nebiu është pranuar në marrëdhënie pune dhe fillon punën me datë 03.04.2018.

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net