Opoja.net

Pjesmarrsit në aktivitetin e pastrimit të rrugës Dragash – Trekan

Lista përfundimtare e anëtarëve që kanë konfirmuar pjesmarrjen në aktivitetet e pastrimit të rrugës Dragash – Trekan, që do të zhvillohet ketë të shtunë, si dhe lista e personaliteteve të ftuara për të qenë pjesë e këtij aksioni.

10352738_1512773955609499_3463629814928513531_n

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net