Opoja.net

Premiera e shfaqjes ‘Bardh”, më 14 shkurt në TKK (Video)

Kultura
Premiera e shfaqjes ‘Bardh”, më 14 shkurt në TKK (Video)

Në skenën e vogël në Teatrin Kombëtar më 14 shkurt jepet premierë shfaqja ‘Bardh” e regjisorit Fatos Berisha.

Me tekst të autorit kroat Dubravko Mihanoviq, përmes një dialogu minimalistik me dy personazheve që lyejnë muret e një banese, shfaqen peshqit e vegjël të shoqërisë moderne.

“Ky është një tekst që pothuajse s’ka konflikt, me primesa të një drame absurdi po me dialogje natyraliste”, thotë regjisori Berisha.

Kjo është shfaqja e parë në Teatrin Kombëtar të Kosovës, për vitin 2018. /rtv21/

Kryetari i komunës së Dragashit z. Shaban Shabani sot ka pritur gjysmëfinalisten e “Voice Kids Germany” – Rrezarta Bojaxhiu

Opoja.net

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net