Opoja.net

Premtimi i çuditshëm i Vetëvendosjes në Dragash

Lajme Opoja
Premtimi i çuditshëm i Vetëvendosjes në Dragash

Nëse Lëvizja Vetëvendosje qeverisë me komunën e Sharrit (Dragash) uji zyrtar i komunës në pritjen e delegacioneve do të jetë “Tana ion” një prodhues lokal që e prodhon këtë produkt.

Ky është premtimi që ka bërë kjo parti në këtë komunë, edhe pse ligjërisht çdo qeveri lokale apo qendrore duhet të respektojë konkurrencën e lirë dhe jo të favorizojë kompani të caktuara.

“Me këtë veprim synojmë që të senzibilizohet opinioni në lidhje me rendësinë e konsumimit të produkteve vendore, dhe të fuqizohet edhe më shumë fushata “Duaje Tënden” aktivitet ky i cili organizohet nga aktivistet tanë”, thuhet në një njoftim të degës së këtij subjekti në faqen e saj në Facebook.

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net

1,643 persona të pagjetur në Kosovë, 2 janë nga Dragashi

Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net