Opoja.net

Projekt 100 mijë euro për aneksin dhe sallën e Kuvendit Komunal në Dragash

Komuna e Dragashit njofton se kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi me MAPL dhe Zyrën Zvicerane për Bashkëpunim.

Marrëveshja e nënshkruar nënkupton bashkëfinancimin e projektit “Renovimi i aneksit dhe sallës së Kuvendit Komunal”.

Projekti ka vlerën para llogaritare prej 100,000€./Opoja Sot/

Njoftimi i plotë i Komunës së Dragashit

Në kuadër të grantit të përformancës për komunat, kryetari i komunës Shaban Shabani nënshkroi marrëveshjen e mirëkuptimit për bashkëfinancim ndërmjet Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), Zyrën Zvicerane për Bashkëpunim( SDC/DEMOS) dhe Komunës së Dragashit për bashkëfinancimin e projektit ” Renovimi i aneksit dhe sallës së Kuvendit Komunal”.
Projekti ka vlerën para llogaritare prej 100,000€.
MAPL financon këtë projekt në vlerë prej 87,868€ ndërsa Komuna e Dragashit nga buxheti i saj financon këtë projekt me 12,132€ .

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net