Promokos ju mundëson të punoni dhe jetoni në Evropë

Opoja.net Opoja.net Shpallje & Njoftime

Mundësia të thërret! Suksesi varet nga ti

SH.P.K Promokos me rastin e 7 vjetorit të operimit vjen me 7 oferta ekskluzive për klientët potencial:

  1. Migrim në Kanada
  2. Aplikim për EU BLUE CARD
  3. Aplikim për programin AU PAIR
  4. Punësim në vendet skandinave
  5. Migrim në Australi
  6. Migrim në Britani të Madhe
  7. Migrim në Zelandë të re

E njohur për nivelin e edukimit, vlerësimin e punonjësve, bukuritë natyrore, mundësitë që i ofron dhe kryeministrin më të pashëm dhe më modest në botë Kanadaja tashmë ka lansuar procesin e ri për migrim që quhet Express Entry. Tashmë aplikimi bëhet direkt në faqen zyrtare të Qeverisë së Kanadasë. Duke iu ofruar transparencë ju do pajiseni me një numër serik dhe konfirmim nga uebfaqja e Qeverisë së Kanadasë. Gjithashtu ju do keni mundësi të kyçeni vetë në llogarinë tuaj, pas procesimit fillestar.

 

Tashme disa vite është percjellur suksesi i Llotarisë Amerikane – Green Card dhe BE i është kundërpërgjigjur duke krijuar platformën për migrim BLUE CARD. BLUE CARD është një dokument që iu lejon të jetoni dhe punoni në çdo vend të BE. Pas aplikimit tuaj fillestar ju do pajiseni me një numër serik dhe më pas për çdo të dhënë do kontaktoheni drejtpërdrejtë nga faqja zyrtare e BLUE CARD në Evropë.

 

Shkëmbimet kulturore sot janë bërë pjesë e çdo sistemi shoqëror. Programi AU PAIR iu ofron kryesisht personave të gjinisë femërore të punojnë në vendet perëndimore si kujdestare fëmijësh dhe personash të moshuar.

 

Shtetet Skandinave njihen për standardin e lartë të jetesës. Ato janë pikësynim pothuaj i secilit. Përmes partneritetit tonë me kompanitë rekrutuese skandinave, ju do keni mundësi të aplikoni për vende, ku aplikimi juaj shkon direkt në këto agjensione dhe ju do merrni konfirmimin nga vetë agjensioni rekrutues në e-mail ku do njoftoheni pastaj përmes kontaktit të drejtpërdrejtë me agjensionin rektutues skandinav në lidhje me rezultatin e aplikacionit tuaj. SH.P.K Promokos mund t’iu sigurojë kontrata pune nga 3 muaj deri në 1 vit në vendet skandinave.

Keni dëgjuar se edhe Australia ka program migrimi, ndonëse i ndryshëm nga ai i Kanadasë. Po pra! Fillimisht ju duhet të regjistroheni në skill select, pas aplikimit fillestar ju do jeni në kontakt me zyrtarët e zyrës së migrimit ku do njoftoheni në lidhje me hapat vijues.

Doni t’a shijoni Premier Ligën Angleze?! T’i vizitoni bibliotekat me vepra të rralla të mesjetës? Tier Visa ju mundëson të aplikoni për Programin e Punëtorëve të Kualifikuar në Britaninë  Madhe. Ne jemi munduar që me partnerin tonë të konceptualizojmë një proces sa më modest aplikimi.

E njohur për plazhet dhe botën bimore specifike. Në pjesën më të mrrekullueshme të planetit Zelanda e Re tashmë ka hapur mundësitë. Skill Select ka filluar të operojë edhe në këtë shtet duke ofruar mundësi migrimi për punëtorë të kualifikuar, duke i mundësuar edhe Zelandës së Re një process aplikimi sikurse në Australi.

 

Aplikimin mund ta bëni direkt në zyret qëndrore pranë Promokos, SH.P.K. adresa: Prishtinë, Lagjja Kalabri-ish Emshir

Kontakt:

Tel: 044 70 80 20 – Viber,

        049 710 111

 

E-mail:promokos.sh.p.k@gmail.com

 

www.facebook.com/promokos.prishtine

 

 

Web: www.punsohu.eu

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

Fjalë kyqe:
- Reklama-
- Reklama-