Opoja.net

Qendra Rinore “AVOKO” Kurs të Gjuhës Angleze

Qendra Rinore Avoko organizon kurse të Gjuhës Angleze.

Kursi organizohet për grupëmoshat prej 12-16 dhe 17-35 vjeç.
Kursi mbahet 2 herë në javë.
Çmimi,13€ në muaj.
Regjistrimi fillon prej 09.12.2015 deri më 20.12.2015
Kursi fillon më 23.12.2015 (e mërkurë )në ora 12.00.

Të interesuarit të paraqitën te Rrushe Gashi
Nr.tel.044/757401

559

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net