Opoja.net

Qëndroi gjithë ditën në shtyllë elektrike, më në fund shpëtohet macja në Dragash

Opoja
Qëndroi gjithë ditën në shtyllë elektrike, më në fund shpëtohet macja në Dragash

Përveç që sigurohen të kemi furnizim të vazhdueshëm me rrymë elektrike, punëtorët teknikë të KEDS’it kanë bërë edhe një gjest të mirë sot.

Në disa foto të dërguara në redaksinë tonë, shihet se një mace kishte mbetur tërë ditën sot në maje të një shtylle elektrike.

E duket se lartësia e madhe kishte ndikuar që macja të mos guxonte të zbriste nga aty ku kishte hipur vetë.

Megjithatë punëtorët teknikë të KEDS kishin ardhur në ndihmë. Në orët e vona të natës ata kanë shpëtuar kafshën. E gjithë ngjarja ka ndodhur në Dragash.

Këto janë pamjet se si shpëtohet macja nga maja e shtyllës elektrike:/Front Online/

Loading...

Mos i humb

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net

Aktivitetet e Drejtorisë së Arsimit në Dragash me Caritasin Zviceran (CaCH) në kuadër të projektit SHPRESE të cilat ndërlidhen drejtpërdrejtë me klasat para fillore

Opoja.net

Rrokulliset kombi në rrugën Dragash – Brod

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net