Opoja.net

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Opoja
Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Ditën e djeshme Komuna e Dragashit organizoi takimin e parë publik me qytetarë, ku u diskutuan një sërë çështjesh. Qytetarët adresuan kritika të shumta ndaj udhëheqësve komunalë lidhur me çështjet që i shqetësojnë ata.

Në takim u hap edhe çështja e strukturave paralele të Serbisë në trevën e Gorës. Izet Aliu, qytetar nga fshati Brrut, tha se ushtrues i detyrës në komunën paralele të Gorës është Seljman Osmani, i cili njëkohësisht është edhe këshilltar komunal nga radhët e subjektit politik JGP dhe zëvendëskryesues i Kuvendit Komunal në Dragash. Aliu iu drejtua asambleistit të Nismës Socialdemokrate, Nexhat Isufit, duke i thënë se po të ishte në vendin e tij, ai nuk do t’i ‘rrinte përpara’ Seljman Osmanit.

‘’Unë me qenë asambleist këtu, unë nuk i rri përpara Seljman Osmanit, e as nuk ka shansë të më dalë përpara. Besoj që edhe e jashtëligjshme është kjo. Unë nuk e di qysh një kryetar i komunës paralele mundet me qenë nënkryetar i Komunë së Dragashit”, ka thënë qytetari Izet Aliu nga Brruti, në takimin publik i cili u mbajt në sallën e KK të Dragashit./Opoja.net

Loading...

Mos i humb

Kur do të ndërpritet mësimi paralel në shkollat e Gorës së Sharrit?

Opoja.net

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

Opoja.net

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Opoja.net

Aktivitetet për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtit

Opoja.net

Rruga Pllajnik – Xërxe nuk është hapur asnjë hërë këtë dimër nga komuna, për hapjën e saj u kujdesën vetë banorët nga fshati Pllajnik

Opoja.net

Përfundoi faza e dytë e turneut me nxënës dhe arsimtarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net