Opoja.net

‘Qyteti i Dragashit’ do t’i ndihmojë disa familje me gjëra ushqimore për Bajram

Administratorët e faqes ‘Qyteti i Dragashit – Sharrit’ në Facebook kanë publikuar një njoftim, përmes të cilit kanë shprehur vullnet dhe gatishmëri për t’i ndihmuar me gjëra ushqimore disa familje në nevojë nga Komuna e Dragashit, me rastin e festës së Bajramit të Madh.

Vullnetarët u kanë bërë thirrje qytetarëve që të lajmërohen në faqen e tyre në Facebook, në rast se dinë ndonjë familje skamnore, e cila ka nevojë për ndihmë me gjëra ushqimore.

146

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Në foton e mëposhtme e keni njoftimin e kësaj faqeje në Facebook:

 

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto