Opoja.net

Ramush Haradinaj vizitoi kompaninë “Meka” në Plavë

Opoja
Ramush Haradinaj vizitoi kompaninë “Meka” në Plavë

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, sot ka vizituar kompaninë “Meka” në fshatin Plavë të Dragashit, ku nga afër është njohur rreth planit zhvillimor të kësaj kompanie për të ardhmen, si dhe rreth efektit që ka ndikuar taksa në produktet serbe dhe ato boshnjake.

Në profilin e tij në “Facebook”, Haradinaj ka shkruar se, krahas reformave fiskale për lirimin nga TVSH-ja të lëndës së parë, me këmbëngulje do të vazhdojë në krijimin e klimës së volitshme për kompanitë vendore.

“Sot, isha dëshmitar i kapacitetit mbresëlënës të prodhimit cilësor në kompaninë ‘Meka’ të familjes së vyer Piraj, një shembull i shkëlqyer se si sektori privat respekton të drejtat e punëtorëve dhe që ka fituar besimin e konsumatorit në nivel global. Nga pronari, Burim Piraj, u njoftova për planin zhvillimor të kompanisë për të ardhmen dhe impaktin e taksës 100% në ngritjen e kapaciteteve prodhuese, rrjedhimisht edhe në hapjen e vendeve të reja të punës. Krahas reformave fiskale për lirimin e lëndës së parë nga TVSH-ja dhe lehtësirave tjera, me këmbëngulje do të vazhdojmë në krijimin e klimës së volitshme për kompanitë vendore, që të rrisin prodhimtarinë me cilësi të garantuar dhe të shtojnë numrin e të punësuarve, duke iu siguruar pagë dhe kushte të dinjitetshme në Kosovë”, ka shkruar Haradinaj.

Loading...

Mos i humb

Drejtoria e Arsimit në Dragash sot organizoi Olimpiadën Matematikore Komunale

Opoja.net

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net

Aktivitetet e Drejtorisë së Arsimit në Dragash me Caritasin Zviceran (CaCH) në kuadër të projektit SHPRESE të cilat ndërlidhen drejtpërdrejtë me klasat para fillore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net