Opoja.net

Renovimi i shkollës së mesme “Ruzhdi Berisha” do ti kushtojë 7 mijë euro Komunës së Dragashit

Renovimi i shkollës së mesme “Ruzhdi Berisha” do ti kushtojë 7 mijë euro Komunës së Dragashit

Komuna e Dragash ka nënshkruan kontrat me “Greta” Shpk dhe NTSH “Tini” në Prizren për rregullimin e nyjeve sanitare dhe renovimin e shkollës së mesme “Ruzhdi Berisha” në Dragash, shkruan Opoja.net.

Në bazë të dokumenteve të siguruar nga “Opoja.net” shihet se vlera e kontratës mes Komunës së Dragashit  dhe kompaninë në fjalë është 6 mijë e 979 euro.

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net