Opoja.net

Rezultati i sondazhit të “Opoja.net-it”, për garën e kryetarit të Dragashit

Portali “Opoja.net” gjatë datës 19 tetor 2017 gjatë 24 orëve ka organizuar një sondazh me pytjen se ““Cili prej kandidatëve mendoni se do të fitojë në garën për kryetar të Dragashit?” duke iu dhënë mundësi lexuesëve dhe vizitorëve të portalit për të votuar në mënyrë elektronike.

Në votim kanë marrë pjesë 1,387 respondentë të cilët kanë votuar për gjithsej 6 kandidatë.

130

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Rezultatet: Selim Kryeziu -LDK (52%, 721 Votime), Shaban Shabani -PDK (37%, 510 Votime), Samidin Dauti -VV (7%, 95 Votime),Fatmir Halili -Nisma (4%, 51 Votime), Sherif Aga -Vakat (1%, 7 Votime), dhe Admir Sola- JGP (0%, 3 Votime).

© Opoja.net

 

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto