Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në fshatin Blaç dhe Kuk

Opoja.net Opoja.net Shpallje & Njoftime

NJOFTIM
Në përputhje me dispozitat e udhëzimit administrativ ( MPMS) Nr.07/2017 të nenit 10 pika 4,5 dhe 6
për rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik Komisioni i përzgjedhjes ka përpiluar
listën me rezultatet e arritura në Testin më shkrim, të realizuar me datë: 15.09.2020
Konkursit, 13/492 datë: 25.08.2020

Me Respekt,
KOMISIONI I PËRZGJEDHJES
Nr. Emri dhe mbiemri Institucioni shkollor Vendi i punës Pikët e
fituara
1 Blerina Kamberi Ilmi Bahtijari Mesues klasor 66
2 Mirjeta Baxhaku Samidin Emini Mesues klasor 71
3 Faton Tertini Samidin Emini Mesues klasor 69
4 Bajram Selimi Restelica Mesues klasor 88
5 Fazan Xhema Restelica Mesues klasor 69
Njoftohen aplikuesit që në afatin prej 3 ditësh nga publikimi i njoftimit në web faqe të Komunës dhe tabelën e
shpalljeve në DKA, nëse janë të pakënaqur me rezultatet e arritura në testim mund të vinë në zyren nr. 5 të DKA-së
për të marrë informata përfundimtare rreth vlerësimit të testit me shkrim.
Nëherit njoftohen kandidatët se intervista do të mbahet me datë: 18.09.2020 (e premte), në orën:11:00, në zyren
nr. 5

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-