Opoja.net

Rikthehet në tenderim Liqeni i Breznës, planifikohet të shpenzohen 40 mijë euro

Opoja
Rikthehet në tenderim Liqeni i Breznës, planifikohet të shpenzohen 40 mijë euro

Komuna e Dragashit ditën e djeshme ka shpallur për herë të dytë njoftimin për kontratë, ku planifikohet të investohet në pastrimin dhe rregullimin e Liqenit të Breznës. Vlera financiare që komuna ka paraparë të shpenzojë në këtë projekt është 40 mijë euro.

Në këtë projekt do të punohet në ndërtimin e portës shkarkuese dhe kanaleve devijuese, ndërtimin e shtigjeve për ecje, rregullimin e ndriçimit dhe disa punë të tjera.

Afati i fundit për aplikim do të jetë 16 nëntori. Kontrata e mëhershme ishte anuluar nga Komuna e Dragashit me arsyetimin se nga operatorët ekonomikë ishte tejkaluar shuma buxhetore e caktuar nga autoriteti kontraktues./Opoja.net

Aktivistët e VV-së në Dragash i gëzohen fitores në Podujevë, shpresojnë ta mundin LDK-në edhe në Dragash

Fari Kolloni

Aksident me të lënduar në Dragash

Opoja.net

Me një super-organizim të apasionuarit e veturave festojnë “28 Nëntorin”, në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net