Opoja.net

Rinia Demokratike, bënë homazhe para varrit të Agim Kamberi

Dje, pas vizitës që i bënë degës së RDK-së në Dragash, së bashku me kryesinë e RDK-së bënë nderime para varrit të të ndjerit z. Agim Kamberi, i cili ishte kryetari i parë i RDK-së në Dragash.

Z. Agim Kamberi ishte një njeri me virtyte të larta njerezore, punetor e lider i shkelqyer, por fati e deshi që ai të mos jete me në mesin tonë. Vdekja e tij është humbje e madhe për Rinin Demokratike, Komunën e Dragashit dha mbarë Kosovën. Veprat e tij nuk do te vdesin kurrë.
Ai u nda nga kjo jetë para disa muajsh, pasi qe vuante nga nje sëmundje e rënde, por nuk ndahet asnjeherë nga mendjet dhe zemrat tona.
Ngushllimet më të sinqerta për familjën Kamberi dhe mbarë Komunen e Dragashit!
Lavdi jetës dhe veprës së z. Agim Kamberi.
Prehu në paqe Agim, sepse ne po e vazhdojmë rrugën dhe idealin tënd për punë e përkushtim ndaj komunitetit!

 


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

562

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net