Opoja.net

Rinia e Bresanës dhe Kuklibegut në nivel të duhur

Bresanë, Të dy xhamit e fshatit Bresanë numrojnë një numër të madhe të nxënseve, tash kan arritur ti shtohen edhe rinia të shtur pak në moshë dhe janë krijuar grupe tjera. Siq dihet leximin dhe mesimin e Kur’anit duhet të behet një herë se paku në jetë, atë edhe në moshen me të vjetër, vetem të mos mbetemi pa lexuar se paku një herë Kur’anin Famëlart, ndersa atë të cilet lexojnë dhe e dinë lë të përseritin

Imami i Xhamisë së Bresanës Kasam Muhametit ka shkruar në facebook: Elhamdulilah, rinia e Bresanës dhe Kuklibegut janë në nivel të duhur. Të pajisur me moral të mirë, të kujdesshëm edhe ndaj namazit. Këta janë një grup, të cilët me përkushtim vendosën t’i mësojnë shkronjat e Kuranit Famëlart. Allahu na ndihmoft.

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

© Opoja.Net

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto