Opoja.net

Rreth 6 biznese dënohen nga inspektorati për mosrespektim të masave anti Covid në Dragash

Dje, me datë 21.08.2020, në orët e mbrëmjes janë dënuar rreth 6 biznese në Komunën e Dragashit të cilat nuk i kanë respektuar masat anti Covid të caktuara nga Qeveria e Kosovës.

Inspektorati sanitar nga niveli qëndror dhe komunal të shoqëruar nga Policia kanë bërë kontrollimin e bizneseve duke verifikuar nëse po respektohen masat anti-Covid, meqë rast janë dënuar 6 biznese dhe disa individë, raporton Kohapress, përcjellë Opoja.net.

317

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net