Opoja.net

Rrugët me ngrica nëpër fshatra malore shkaktojnë vështirësi për vozitësit

Rrugët me ngrica nëpër fshatra malore shkaktojnë vështirësi për vozitësit

Fshati Pllajnik gjendet në skajin më të lartë të trevës së Opojës. Fshatrat malore çdo herë përballen me vështirësi më të mëdha në stinën e dimrit. Vështirësitë në komunikacion, për shkak të rrugëve me ngrica, janë problemet kryesore me të cilat ballafaqohen banorët e këtyre fshtrave.

Mëngjesin e sotëm, një automjet ka rrëshqitur skaj rrugës, pikërisht për shkak të ngricave të mëdha në rrugë. Lajmin e ka bërë të ditur Opoja.net, duke u bërë apel qytetarëve që të kenë kujdes gjatë vozitjes dhe që organet komunale të dalin e të interesohen për gjendjen në terren.

Më poshtë e keni fotografinë e automjetit i cili ka dalë nga rruga, derisa po dërgonte nxënësit në shkollë:

mendi-pll

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net