Opoja.net

Sa peshon truri i njeriut ?

Pesha e vërtetë e trurit të njeriut brenda kafkës është 1 200 – 1 400 gramë (2 kilogramë pa një çerek)

Pse nuk e ndjejmë këtë peshë të madhe në kokën tonë?

Sepse noton në lëngun kurrizor, dhe rregulli fizik thotë:

Çdo trup që është i zhytur në një lëng që humbet peshën e tij, bëhet sa pesha e lëngut joker, prandaj ne nuk e ndjejmë peshën dhe rëndesën e tij, kështu që pesha e trurit bëhet 50 gramë.

Një nga lëvizjet më të çmuara të namazeve është se ky lëng i çuditshëm lëviz lart e poshtë kur njeriu bie në ruku dhe në sexhde dhe i bën një lloj masazhi trurit dhe kjo është një nga arsyet e rehatisë mendore pas namazit.

Jeta juaj është ndërtuar me saktësi, prandaj jini të sigurt se do merreni në përgjegjësi.

Allahu i Madhërishëm në Kuran thotë:

“(Allahu është Ai) i Cili ka përsosur çdo gjë qe? ka krijuar.” (Kuran, Sexhde: 7)

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net