Opoja.net

Salim Jenuzi ka filluar të marrë veten pas komplikimeve shëndetësor që ishin shfaqur ditë më parë

Salim Jenuzi ka filluar të marrë veten pas komplikimeve shëndetësor që ishin shfaqur ditë më parë

Salim Jenuzi ka filluar të marrë veten pas komplikimeve shëndetësor që ishin shfaqur ditë më parë.

Ish-kryetari i komunës së Dragashit Salim Jonuzi ishte dërguar me autoambulancë në spitalin regjional të Prizrenit, burimet e afërta me të thojnë se ish-kryetari dyshohet së është i infektuar me Covid-19.

Gjendja e ish-kryetari të dragashit dhe ish-kreut të PDK-së në Dragash tani më është stabile dhe e monitorushme.

Ai ka filluar të marrë veten pas komplikimeve shëndetësor që kishte pasur ditë me parë.

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net