Opoja.net

Shaban Shabani: Dhuna në familje rrezikon paqen

Opoja Uncategorized
Shaban Shabani: Dhuna në familje rrezikon paqen

Mekanizmi Komunal Kundër Dhunës në Familje në Dragash ka publikuar një video sensibilizuese në lidhje me fenomenin e dhunës në familje.

Ndër protagonistët e videos ka qenë edhe i pari i komunës së Dragashit, Shaban Shabani, i cili ka dhënë mesazhin e tij.

Shabani ka thënë se, edhe përkundër situatës me pandeminë, viktimat e dhunës në familje nuk do të anashkalohen. “Do të jenë në qendër të vëmendjes, gjithnjë, në çdo kohë, kur kërkohet intervenim në mbrojtje, si dhe në trajtimin e tyre nga institucionet”, ka thënë mes tjerash kryetari Shabani.

Ai gjithashtu ka shtuar se dhuna në familje paraqet rrezik për paqen e qëndrueshme./Opoja.net/

 

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja.net

Fshati Brezne vazhdon të mbetet në terr!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net