Opoja.net
Meka Mish

Shfaqen dy arinjë në bjeshkët e Sharrit (Video)

Në bjeshkët e Sharrit më saktesishtë në “Bjeshkën e Kleqit” më datën 10 maj 2019 janë parë dy arinjë, të cilët kanë arritur ti inqizojnë nga aferë dy banorët nga fshati Pllajnik i Komunës së Dragashit, shkruan Opoja.net.

Mendi Domuzeti i cili i njeh mirë bjeshkët e kësaj anë të cilat i viziton shpesh ka thënë për Opoja.net se vazhdimisht i ndodhë të shoh arinjë por edhe kafshë tjera të egra, mirpo asnjeherë nuk na kanë penguar që ne të kryjem punët tona. Kur na shohin ato vetëm largon, e ne i inqizojmë dhe nuk shikojmë që ti demtojmë ato. Ato janë pasuria e natyrës së Bjeshkëve të Sharrit. ka përfunduar ai.

Në videon më posht e keni pamjën e dy arinjëve të inqizuar më datën 10 maj 2019:

Mos i humb

Dhjetë të akuzuarit mohojnë se kishin lejuar bagëtitë të kullosnin në pronën e të dëmtuarit

Opoja.net

Ankohen për punimet – Komuna thotë se janë ngatërruar (Video)

Opoja.net

Ariu mbyt dy viça në fshatin Kapre – Ende sorollatet atypari (Video)

Opoja.net

Nuk mbulohet kanali si duhet nga Zhuri deri në Dragash, automjetët e rënda “ ngulfaten” në të

Opoja.net

E teta, ‘e vërteta’: Shpallen fituesit e tenderit për ujësjellësin kryesor në Dragash

Fari Kolloni

‘Dhia’ është emri shqip i këtij fshati opojan, sipas albanologut që vdiq dje

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net