Opoja.net

SHFMU ‘Ulina’ në Kosavë kërkon një mësimdhënës të kimisë për 10 orë në javë

Drejtoria komunale e Arsimit në Dragash, përmes një konkursi plotësues të publikuar në faqen zyrtare, kërkon plotësimin e një vendi të lirë të punës në Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët ‘Ulina’ në fshatin Kosavë.

Kësaj radhe kërkohet një mësimdhënës i lëndës së kimisë, që do t’i ketë në dispozicion vetëm 10 orë në javë.

317

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Ju kujtojmë se pak kohë më parë nga SHFMU ‘Ulina’ në Kosavë ishte pensionuar mësimdhënësi Ziqiri Kolloni, vendin e të cilit pritet ta zë kandidati fitues i këtij konkursi të shpallur nga DKA në Dragash.

Konkursin dhe detajet e tjera mund t’i gjeni duke klikuar këtu./Opoja.net

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net