Opoja.net

Shi e breshër në Opojë (Foto, Video)

Reshjet e mëdha të shiut dhe breshërit kanë rënë para pak qaste në të gjithë fshatrat e Opojës, lexuesit e Portalit Opoja.net kanë dërguar në redaksinë tonë foto dhe video të realizuara nëpër fshatrat e tyre.

Për më tepër shihni videot të realizuar nëpër fshatrat e Opojës, njofton Opoja.net.

Fshati Kosavë, Foto nga Behar Guri.Fshati Kosavë, Foto nga Behar Guri.

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net