Opoja.net

Shiten 13 vetura nga Komuna e Dragashit, këto janë çmimet

Komuna e Dragashit përmes një ankandi publik, ka shitur 13 mjete motorike, njofton OpojaSot.com.

Më poshtë mund të shihni me cilat çmime janë shitur këto mjete dhe kush janë blerësit.

80
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Numri referues i shitjes : 621-2018-004-AP TITULLI :  Aseteve Komunale – Shitja e automjeteve jashtë funksionit
Metoda e Shitjes: Shitja përmes Ofertave Publike të Mbyllura
1..Lënda për shitje: Polo-Veturë – Hiri , 04Z-04-05
Qmimi Fillestatar: 400,00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 2 347,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Burak Gashi
Data e dhënies së kontratës: 05.12.2018
  

2.Lënda për shitje:

  

Polo-Veturë – Kaltër,  04Z-01-05

Qmimi Fillestatar: 350,00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 2 346,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Burak Gashi
Data e dhënies së kontratës: 05.12.2018
3.Lënda për shitje: Mitsubushu Payero- Gjip , 04-880-CE
Qmimi Fillestatar: 200,00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 700,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Rexhep Arifi
Data e dhënies së kontratës: 05.12.2018
4.Lënda për shitje: Toyota-Gjip,  04-291-AI
Qmimi Fillestatar: 450.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 2 167,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Egzon Balaj
Data e dhënies së kontratës:  05.12.2018
5.Lënda për shitje: GMS- (benzin) – Borë-Pastrues
Qmimi Fillestatar: 300.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 3 569,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Burak Gashi
Data e dhënies së kontratës:  05.12.2018
  

6.Lënda për shitje:

  

 

Unimog – Borë-pastrues, 04Z-14-05

Qmimi Fillestatar: 600.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 2 560,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Fehta Qerimi
Data e dhënies së kontratës: 05.12.2018
7.Lënda për shitje: Suzuki Vitara –Gjip,   04Z-06-05
Qmimi Fillestatar: 500.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 1 500,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Rexhep Arifi
Data e dhënies së kontratës:  05.12.2018
8.Lënda për shitje: Renault Laguna-Vetur (benzin),  04-476-AI
Qmimi Fillestatar: 450.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës:  550,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Granit Rifaj
Data e dhënies së kontratës:  05.12.2018
9.Lënda për shitje: Ford transit- Furgon-Kombi,  04-840-AI
Qmimi Fillestatar: 250.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 510,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Lorik Shefiku
Data e dhënies së kontratës: 

 

05.12.2018
 10.Lënda për shitje:   

Ford transit, Furgon-Kombi,  04-633-BR

Qmimi Fillestatar: 200.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 343,80 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Neas Qusaj
Data e dhënies së kontratës: 05.12.2018
11.Lënda për shitje: Jeep (benzin),  426-649
Qmimi Fillestatar: 200.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 610,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Lorik Shefiku
Data e dhënies së kontratës: 05.12.2018
12.Lënda për shitje: Lada Niva- Gjip (benzin), 04-714-AE
Qmimi Fillestatar: 200.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 666,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Avni Ademaj
Data e dhënies së kontratës: 05.12.2018
13.Lënda për shitje: IFA – Kamion
Qmimi Fillestatar: 350.00 €
Qmimi i shitjes dhe qmimi TOTAL i Kontratës: 878,00 €
Kontrata i është dhënë (Emri): Granit Zenelaj
Data e dhënies së kontratës: 05.12.2018

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net

Biografia e Shaban Shabanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto